×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

Suntem în plină campanie de recrutare Global Graduade 2020 și ne așteptăm cu drag noii colegi. Poți aplica și tu pe www.careers.bat.com dacă îți găsești în lista de joburi disponibile unul care să ți se potrivească perfect.

Indiferent că îți depui CV-ul sau nu, poți să ai parte de sfaturi și informații importante pentru viitoarea ta carieră din partea unora dintre oamenii-cheie din BAT  în cadrul celor 6 webinarii pe care ți le oferim în această perioadă.

Resilience (22 aprilie, 11:00-12:30)

După ce a avut joburi în 10 țări și a acumulat o vastă experiență multiculturală, Ram Addanki (CEO South Central Europe BAT) îți spune de ce companiile apreciază angajații cu experiențe profesionale în afara țării. Alături de el, Anca Păun (Talent Manager BAT) ne va vorbi din perspectiva omului de HR.

Creativitate sau cum poate un intern să contribuie la Electric Castle (29 aprilie, 11:00-12:30)

Alex Ștefan (Brand Manager BAT) ne dezvăluie din experiența organizării unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România. Adela Filip, Andreea Nuță, Elena Radu și Florina Bagiac (Global Graduates Marketing) ne vor spune cât de important este jobul unui intern într-un astfel de proiect.


Storytelling și Comunicare sau cum să faci informațiile să îți vorbească în soluții, nu în probleme (6 mai, 11:00-12:30)  

Ca om de vânzări, Costi Negru (Business Unit Manager BAT) știe la perfecție să spună povești, iar modul în care ține un speech te va captiva cu siguranță. Raluca (Communication Manager BAT) îl va completa cu informații extrem de utile despre comunicarea din zilele noastre, iar Flick (influencer) va fi cireașa de pe tort: ne va învăța să improvizăm.

Growth mindset sau ce înseamnă învățarea continuă cât ești intern (13 mai 2020, 11:00-12:30)

Una dintre cele mai ambițioase firi din BAT, Miki Oprescu (Area Head of Strategy, Planning & Insights BAT), ne vorbește despre importanța de a căuta în permanență și de a dobândi noi cunoștințe și aptitudini. Om de radio și influencer, Andrei Niculae ne va prezenta aceste lucruri dintr-o perspectivă diferită.  

Gândire critică sau cum să îți antrenezi mintea să selecteze informația relevantă din marea de zgomot (20 mai, 11:00-12:30)

Venită din Croația, dar având o experiență profesională bogată acumulată și în alte țări, Vera Cubranic-Bocak (Area HR Director BAT) știe cât de important este să eviți balastul de informație și să acumulezi doar ce îți folosește pentru a-ți construi o carieră de succes.

Inovație sau cum să ții pasul cu viteza digitalului (27 mai, 11:00-12:30)

Nu putea lipsi tocmai digitalul din seria de webinarii BAT, în condițiile în care totul se învârte în jurul acestui mediu. Claudiu Degan (Area Head of Digital BAT) ne va învăța să fim inovatori și ne va povesti despre importanța update-ului tehnologic în orice business. Alături de el, Bianca (influencer) va prezenta modul în care creatorii de conținut se adaptează schimbărilor permanente din digital.

Participă și tu la oricare dintre ele și, pe lângă learning, poți câștiga unul dintre cele 5 premii pe care le acordăm în cadrul fiecărui webinar: coduri de acces la Linkedin Learning și vouchere de cumpărături la Cărturești!

Partea neștiută a procesului de producție. Ce secrete ascunde motorul unui business? (10 Iunie, 11:00-12:30)

Cu 29 de ani de experiență în cadrul BAT, Michael Adamson, Director de Operațiuni BAT pentru Europa Centrală și de Sud, va vorbi despre ce presupune coordonarea fabricilor și a lanțurilor de aprovizionare BAT din regiune.

Participă la ultimul webinar din seria Global Graduate și poți câștiga unul dintre cele doua vouchere la Cărturești!